Er dette slik du vil ha en «Halo»-film?

Se video og døm selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I tiden fram mot lansering av «Halo 3» laget filmregissør Neill Blomkamp en rekke småsnutter med ekte skuespillere, basert på «Halo»-universet.

Blomkamp var opprinnelig plukket ut som regissør for «Halo»-filmen, som skulle produseres av «Ringenes Herre»-regissør Peter Jackson.

Men filmselskapene Fox og Universal Studios, som opprinnelig var med på prosjektet, trakk seg ut i siste liten, angivelig av frykt for å tape penger på det som øyensynlig ville bli en svært dyr produksjon.

Nå er filmsnuttene som Blomkamp laget samlet i en nær sju minutter lang filmsnutt, som du kan se i toppen av saken.Spillsjef i Microsoft, Shane Kim, uttalte tidligere i år til Dagbladet.no at disse filmsnuttene ikke hadde noe med den kansellerte filmen å gjøre.

Kim la samtidig ikke skjul på at Micrsoft hadde svært lyst til å stable en «Halo»-film på beina - noe han mente var nødvendig for å få «Halo»-helt Master Chief til å bli et «husholdningsnavn»:- «Halo» er «Halo». «Halo» er et førstepersons skytespill med voksen aldersgrense. Det er ikke for alle. Det er en av hovedgrunnene for at selve dataspillet ikke vil kunne nå hele veien. Det strekker riktignok grensene for hva et spill kan oppnå, men det er ikke på nivå med «Harry Potter» eller «Star Wars». Jeg tror at i vårt tilfelle ville det krevd at vi lagde en film.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer