Er dette Spotify for iPhone?

Tjenesten kan bli mobil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Musikkstreaming-tjenesten Spotify er blitt en suksess hos brukerne allerede før den er rullet ut for alvor her til lands.

Via et program du laster ned til enten mac eller pc kan du lytte på millioner av sanger uten å betale for det, eller du kan betale en liten sum for å slippe å høre reklamen.

BetalingstjenesteSpotify har flere ganger uttalt at de først og fremst konsentrerer seg om å lage Spotify-opplevelsen på pc og mac best mulig før de begir seg ut på nye formater - men de har heller ikke lagt skjul på at de snuser på blant annet en iPhone-variant av tjenesten.

- Vi ser på en rekke måter vi kan integrere Spotify i en rekke andre tjenester og enheter der ute, skrev Spotify-gründer Daniel Ek nylig i en e-post til Dagbladet.no.Nå har den svenske nettsiden VA.se snublet over en video som angivelig viser hvordan et Spotify-program på iPhone kan oppleves.

Ifølge VA-sjef Mikael Zackrisson, som har snakket med flere som har sett programmet i bruk, ryktes det om at Spotify på iPhone kan bli en betalingstjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer