Er dette tidenes drøyeste «Guitar Hero»-fan?

Spilte så mye at han skadet seg - lagde nytt instrument.

(Dagbladet.no): Det er de som spiller mye «Guitar Hero», og det er de som spiller mye «Guitar Hero».

En av de som faller innunder sistnevnte kategori, er «Egyokeo», som på sin hjemmeside forteller at han spilte så mye «Guitar Hero II» han han permanent skadet langefingeren sin.

- Jeg har aldri hatt noen skader mens jeg spiller trommer, så jeg tenkte at det ville være flott å spille «Guitar Hero» med trommer, skriver han videre på siden som også presenterer løsningen han kom fram til, «Midi Hero».

«Egyokeo» har laget sitt eget trommesett, som lar ham spille gitar i «Guitar Hero» - noe du ikke kan gjøre med trommesettet som følger med det nye «Guitar Hero: World Tour».

I videoen over kan du se at det absolutt fungerer - og det ekstremt bra, i hvert fall om man har øvd like mye som «Egyokeo» åpenbart har gjort.

Prinsippet bak «Midi Hero» er at du skal kunne spille «Guitar Hero» med hvilket som helst midi-kompatibelt instrument, for eksempel som i denne demonstrasjonen med en synth.

Målet er ifølge «Egyokeo» å kunne spille «Guitar Hero» med en ekte gitar som er midi-kompatibel - noe som vil svekke argumentet til de som sier at det er bedre å spille ekte gitar enn tullegitar i «Guitar Hero» ...

SELVLAGET: Dette «trommesettet», DrumKat, ble laget av «Egyokeo» da han ikke lenger kunne spille «Guitar Hero» med de vanlige plastgitarene.
SELVLAGET: Dette «trommesettet», DrumKat, ble laget av «Egyokeo» da han ikke lenger kunne spille «Guitar Hero» med de vanlige plastgitarene. Vis mer