Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Er dette virkelig språket til en trettenåring?

Fredrik Høyer debuterer med en humoristisk, men overtydelig ungdomsbok.

SKRIVER FOR UNGE: Fredrik Høyer er kjent som slampoet og scenekunstner. Nå er han ute med sin første ungdomsroman. Foto: NTB SCANPIX
SKRIVER FOR UNGE: Fredrik Høyer er kjent som slampoet og scenekunstner. Nå er han ute med sin første ungdomsroman. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

«Aldri bli en voksen! Ikke slutt å finne på og late som og drømme og leke. Ikke tro på løgnene deres! Ikke la deg hjernevaske av de voksne. STÅ IMOT!»

Dette er budskapet i slam-poet, scenekunstner og forfatter Fredrik Høyers ungdomsbokdebut «De voksne». Den er lagt i hånden på Eilertsen. Han har begynt på ungdomskolen, og liker seg ikke. Alt er annerledes enn på barneskolen. Der var han en av de kule. Nå har de gamle fotballkompisene hans begynt i en annen klasse. De hilser nesten ikke på ham, og ingen spiller fotball i frimuttene. Da står Eilertsen alene, om han ikke blir plaget av Lånni og gjengen hans.

Klassisk budskap

Eilertsen har bare én venn i klassen. Det er lille, rare Edvin med en mor som drikker og en stefar som ikke er så grei. Edvin prøver å overbevise Eilertsen om at han ikke må bli smittet av voksen-viruset, som betyr at de mister fantasien og slutter å leke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

6 MÅNEDER*

HELGETILBUD

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr (10 kr per måned) 0,33 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV 1 UKE FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr 1 uke 0,14 kr per dag

**Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?