Er ditt liv som på film?

Vi forelsker oss fordi vi har lært det på film, mener forfatterne av den nye boka «Mitt liv som film». Delta i konkurransen og vinn bøker!

- I kinosalen former vi livene våre etter bildene på lerrettet. Filmen er vår tids fremste myteskaper, skriver Anne Hoff. Hun mener vi vet hva vi skal drømme om fordi filmen har fortalt oss det.

Hoff har akkurat fått antologien «Mitt liv som film» på samvittigheten.

Kanskje kan du drømme og elske enda bedre om du lærer litt mer om film? Det kan du gjøre om du deltar i vår konkurranse, der du kan vinne boka.

Bidragene kommer fra Hoff selv, og ti andre norske skribenter og forfattere. Hoff jobber akkurat nå som filmmedarbeider i programmet «Stereo» på NRK2. Tidligere har du sett henne i NRKs «Filmmagasinet».

Torgrim Eggen skriver om ungdomsfilmer, som «Rotløs ungdom» og «Blackborard Jungle». Finn Skårderud deltar med sin artikkel om skrekkfilmer og monstrologi. Ingunn Økland er opptatt av sentimentale epiloger. Sindre Kartvedt tar for seg helter, med Clint Eastwood i spissen. Tore Renberg skriver om den store kjærligheten.

I tillegg bidrar Jo Nesbø, John Erik Riley, Tor Åge Bringsværd, Eivind Tjønneland og Ingrid Rommetveit.

En eksklusiv liste, altså, og en eksklusiv bok. Vi har fått tak i noen eksemplarer av det ferske verket. Du kan vinne det om du klarer å svare riktig på alle 10 spørsmålene i vår film-quiz.

Delta i konkurransen!

ENTUSIASTISK FILMELSKER:</B> Anne Hoff er redaktør for den nye boka «Mitt liv som film», som du kan vinne på Dagbladet.no.