<strong>SVARTE LESERNE:</strong> Don Rosa var i går på besøk hos Dagbladet. Nå vil han dele ut en bok til en av leserne. Foto: SNORRE BRYNE
SVARTE LESERNE: Don Rosa var i går på besøk hos Dagbladet. Nå vil han dele ut en bok til en av leserne. Foto: SNORRE BRYNE Vis mer

Er du en ekte Don Rosa-fan?

Da kan du vinne en signert bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var Donald-tegner Don Rosa på nettmøte hos Dagbladet.no, der han svarte på noen av de flere hundre spørsmålene som kom inn til ham. Også dagen før var interessen for Don Rosa stor, da han satt i fem timer og signerte bøker på Tronsmo.

Et gjennomgående spørsmål i nettmøtet kom fra de mange som ikke hadde klart å skaffe seg en autograf fra Don Rosa, og gjerne ønsket seg en.

Det kunne han ikke gi til hver enkelt, men som plaster på såret ville han gjerne lodde ut en signert bok til en heldig fan.

Det du kan vinne, er en signert versjon av bok nummer ti i «Hall of Fame»-serien med Don Rosa-historier. Den er, som du kan se på bildet over, ikke bare signert - men også prydet med en flott tegning av Donald i perlehumør.

<strong>KAN BLI DIN:</strong> Alt du trenger å gjøre er å grave i din kunnskap om Don Rosa. Foto: Snorre Bryne
KAN BLI DIN: Alt du trenger å gjøre er å grave i din kunnskap om Don Rosa. Foto: Snorre Bryne Vis mer

For at boka skal tilfalle en som faktisk fortjener den, har Don Rosa selv kommet opp med et knippe spørsmål som må besvares rett om du skal kunne vinne:

• Når ble Andeby stiftet og hvem gjorde dette ifølge Don Rosa?
• Hva het byen opprinnelig?
• I hvilken Don Rosa-historie kommer dette fram?

Send svarene dine inn dbkonk@gmail.com til innen mandag 3. oktober klokka 12. Vinneren vil bli kontaktet direkte.

<strong>PREMIE:</strong> Her er boka som er signert.
PREMIE: Her er boka som er signert. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer