Er du klar for et gjensyn med disse to?

Jobber med oppfølger.

«EXCELLENT!»: Bill (Alex Winter) & Ted (Keanu Reeves) er glade i tidsreiser, rockemusikk og at folk oppfører seg hyggelig mot hverandre. Foto: Stella Pictures
«EXCELLENT!»: Bill (Alex Winter) & Ted (Keanu Reeves) er glade i tidsreiser, rockemusikk og at folk oppfører seg hyggelig mot hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Be excellent to each other! And party on, dudes!

Sannelig, tidsreisekomedien «Bill & Ted's Excellent  Adventure» om de to stonerne Bill og Ted fra 1988 hadde  visdom i hver replikk.

Nå kan det se ut som de to rotehodene vil få en sjanse  til å oppdatere livsfilosofien sin og øse den ut over et  nytt kinopublikum.

Alex Winter (som spilte Bill i filmene) prata nemlig med  Yahoo i forbindelse med slippet av thrilleren «Grand  Piano» nylig.

I intervjuet hadde han mye å si om den planlagte  tredjefilmen, etter at «Bill & Ted's Bogus Journey»  satte foreløpig punktum i 1991.

- Bill og Ted vil være noen-og-førti år gamle og voksne, eller ikke voksne. Det er veldig kult, og jævlig morsomt.

Langt unna Ted ble spilt av Keanu Reeves, som i kjølvannet av  filmene ble en av de mest kjente skuespillerne i  Hollywood, med filmer som «The Matrix» og «Speed» blant  høydepunktene i karrieren.

Winter har på sin side hovedsaklig jobbet som  fjernsynsregissør for serier som «Betas», «Blue Mountain  State» og «Ben 10».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer