Er du lei av å vente på toget?

Glem NSB, ta kontrollen selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stadig flere uttrykker sin misnøye med NSB, og selskapets stadig dårligere evne til å ankomme plattformene til rett tid.

Men hvor bra hadde du klart deg, om du selv måtte ta kontrollen over en jernbane?

Togsimulatorer har ekstistert i lang tid, side om side med simulatorene som tar for seg biler, fly, båter og mer til. Dette til stor lykke for såkalte railfans - også kjent som trainspottere.

«Railfan 2» ble nylig utgitt til PlayStation 3 i Japan, bare et halvt år etter at det første spillet i serien kom. Og dette er garantert ikke rett kost for adrenalinsøkende actionfantaster - her går det rett fram, på skinner. Ikke kan du spore av, engang.

I den første utgivelsen kunne man styre tog langs Taiwans hurtigtogspor, i det 720 kilometer lange strekket mellom Taipei og Kaoshiung. For de som ikke synes hastigheten er det viktigste, var også «Brown Line» i Chicago med i spillet.

Simulatoren går i all enkelthet ut på å få toget fram i tide, og stoppe på rett sted på perrongen. Når du er framme kan du ta en velfortjent pause, og lære litt om stedets særegenheter og matkultur. Høres spennende ut?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer