Er du sugen på litt action?

Delta i vår «BLACK»-konkurranse og vinn 11 klassiske actionfilmer!

(Dagbladet.no): Mange spillere har store forventninger til actionspillet «BLACK» som slippes neste uke.

Det er «Burnout»-utviklerne Criterion som nå leverer sitt første skytespill, der de lover å ikke holde tilbake på kruttet.

I spillet skal du ikle deg rollen som en beinhard elitesoldat, og skyte deg gjennom farene som om det ikke fantes noe morgendag. Det er lagt spesielt stor vekt på at du skal benytte deg av omgivelsene dine - det er dermed mange eksplosjoner og mye destruksjon i vente.

Akkurat som i en vaskeekte Hollywood-film, altså. Noe som ikke er helt tilfeldig ...

Utviklerteamet har nemlig uttalt at de har «fordypet seg i sine favorittfilmer og hentet inspirasjon fra blant annet «The Matrix», «The Rock», «Die Hard», «Face/Off» og «Terminator 2»».

I samarbeid med EA gir vi deg nå muligheten til å vinne 11 actionfilmer som alle har fungert som inspirasjon for «BLACK»-teamet.

En heldig vinner får alle filmene som er listet under på DVD, i tillegg til selve «BLACK»-spillet (enten på Xbox eller PlayStation 2) samt en «BLACK»-trøye. Ytterligere tre vinnere får et «BLACK»-spill samt en trøye hver.

Dette er filmene du kan vinne:

ACTION: Spillet «BLACK» byr på mye action. Nå kan du vinne 11 actionfilmer utviklerne har latt seg inspirere av - samt selve spillet, selvfølgelig. Foto: Electronic Arts
ACTION: Spillet «BLACK» byr på mye action. Nå kan du vinne 11 actionfilmer utviklerne har latt seg inspirere av - samt selve spillet, selvfølgelig. Foto: Electronic Arts Vis mer

«Lethal Weapon» (1987)

«Die Hard» (1988)

«Total Recall» (1990)

«Terminator 2» (1991)

«True Lies» (1994)

«Heat» (1995)

«The Rock» (1996)

«Face Off» (1997)

Er du sugen på litt action?

«Saving Private Ryan» (1998)

«The Matrix» (1999)

«Black Hawk Down» (2001)

Så til selve spørsmålet du må svare på for å vinne: Du må rett og slett fortelle oss hvilke tre actionfilmer som er dine favoritter - samt begrunne hvorfor du synes disse tre filmene overgår alt annet.

Svarene sender til til spillkonk@gmail.com, med BLACK i emnefeltet. Husk å skrive navn og adresse, samt om du ønsker spillet på Xbox eller PlayStation 2.

Lykke til!