Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er Eli Karis siste værstunt avslørt?

Røpte hun hemmeligheten allerede i 2009?

 SISTE SENDING:  I kveld har Eli Kari Gjengedal sin siste sending som værdame i TV2. Som markering skal hun gjøre et siste stunt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SISTE SENDING: I kveld har Eli Kari Gjengedal sin siste sending som værdame i TV2. Som markering skal hun gjøre et siste stunt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I kveld avslutter værkjendis Eli Kari Gjengedal sin jobb som TV2s værdame etter tolv år på tv-kanalen.

Dette vil hun markere med et siste stunt i kveldens sending klokken 21.00.

Sendingen kan du se live på Dagbladet.no

TV2-profilen har blitt godt kjent gjennom sine andre morsomme og kontroversielle stunt på værmeldingene. I 2009 presenterte hun været med sang og rim, og i 2011 dukket hun opp iført en ekte romdrakt fra Norsk romsenter for å sette fokus på nattehimmelen. 

Kan ha røpt seg Kveldens markering, og det siste stundet har vært et mysterium og Eli Kari holder godt fast på hemmeligheten.

Hun kan likevel ha røpt seg allerede i et gammelt intervju med Dagbladet etter syngestuntet i 2009.

I intervjuet innrømmet Eli Kari at sangvarselet trolig bare ville bli et engangstilfelle, men at hun hadde andre planer for senere anledninger.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre dette igjen, men jeg har alltid drømt om å fortelle værmeldingene med den dialekta som passer til hver landsdel. Det er mulig jeg gjør det når jeg har min siste værmelding en gang i framtida, sa Gjengedal til Dagbladet i 2009.

I Bergens tidende i går
fortalte Gjengedal at hun ville markere på lufta sin siste opptreden som værdame i TV2, og at hun skulle gjøre «noe jeg har drømt om i alle mine dager som værdame».

Kanskje, kanskje ikke Gjengedal vil likevel ikke bekrefte at det er dette som blir kveldens stunt.

- Det er helt riktig at det er en ting jeg har ønsket å gjøre, og har delvis planlagt til min siste sending. Men jeg har mange flere ting som surrer i hodet som jeg har hatt lyst, så det blir ikke nødvendigvis akkurat det jeg gjør. Kanskje, kanskje ikke. Det gjenstår å se i kveld, sier Gjengedal til Dagbladet.

Store forventinger Uansett har Gjengedal mange forventinger til kveldens værmelding, og håper det vil falle i smak for folk hjemme i stuene.
 
- Dette er noe jeg har tenkt på i lang tid og gjerne villet gjøre, og nå har jeg fått lov av TV2 til å gjennomføre det, sier en ivrig Gjengedal.
 
Hun forteller at hun gleder seg veldig, og håper det ikke blir "kleint".

- Vi har nok utviklet en litt nerdete humor her, og jeg synes dette er veldig moro selv, så jeg håper det ikke blir for kleint og at andre der hjemme synes det er like morsomt, sier Gjengedal.