Er gjeldsslave resten av livet - angrer ikke og gir ikke opp

Rune Ruderg vil bli jaget av skattemyndighetene resten av livet og kan aldri eie noe. Nå har han lagt om livet.

EN NORSK OUTLAW: Rune Rudberg har en cowboy i seg, er sånn pass outlaw og har gitt ut en countryplate der han tolker flere av sine favoritter. - Det er blitt en personlig og mer nedpå plate, sier Rune Rudberg. Foto: Jacques Hvistendahl
EN NORSK OUTLAW: Rune Rudberg har en cowboy i seg, er sånn pass outlaw og har gitt ut en countryplate der han tolker flere av sine favoritter. - Det er blitt en personlig og mer nedpå plate, sier Rune Rudberg. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VINTERBRO (Dagbladet): Rune Rudberg eier ikke nåla i veggen. Han er personlig konkurs og skylder flere millioner kroner til stat og kemner.

- Sånn er det bare. Hva kan jeg gjøre? Jeg er ferdig med dette, selv om gjelda vil henge ved meg så lenge jeg lever, sier Rune Rudberg.

Country-Rune

Dagbladet møter han i cowboybyen på fornøyelsesparken Tusenfryd. Rudberg liker både cowboyestetikk og countrymusikk, og synes ramma er fin i forhold til albumet «Kindly Keep It Country», som han slipper denne uka.  - Jeg synes det er rart at dere i pressen aldri blir ferdig med min fortid. Jeg går videre, blir snart 55 år og har det bedre enn noen gang.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer