Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er Grosvold bra?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mediedirektør Jarle

Thalberg mener

«Grosvold» ikke er

godt nok for NRKs gullrekke.

«Anne Grosvold har vært og er noe av det bedre som kan sees på TV i dag. Uansett land/kanal! Bare sånn at det er sagt!

Torgeir

«Synes Grosvold er ganske bra, jeg. Om noe skal fjernes, bør det være fjortisene Thomas og Harald.

Heimskringla«Gosvold har nær 800 000 seere, og må derfor byttes ut? Med et så godt seertall i den knallharde konkurransen som eksisterer blant TV-kanalene i dag, spesielt på en fredagskveld, ville det være ren og skjær galskap av NRK å bytte henne ut for så å eksperimentere med andre programkonstepter i stedet. Med en sånn konklusjon spørs det om det ikke var «medieksperten» som skulle byttes ut.

Frank Enersen«Du har helt rett, det er “medieeksperten" som bør byttes ut. Han har faktisk en egeninterresse av å fjerne en suksess som Grosvold fra konkurrenten NRK.

Carat Media tjener sine penger på å skaffe flest mulig seere til kundene sine, altså annonsørene. Så lenge Grosvold trekker 7-800.000 seere, betyr det at dette er seere TV2 og de andre reklamekanalene ikke får.

Gstone«Grosvold er for folk som har rundet 50 og vel så det spør du meg, jeg kjenner INGEN som ser på trøtte talkshow på fredagskvelden ihvertfall!

Friluftsjente«Behold Grosvold for alt i verden NRK, dere har en tilskuerandel som vil ha litt mer en kjendiser og sladder. Behagelig å høre på en dame som kan sakene sine, og som ikke fremstår som dum og klønete.

jeps

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!