Er han Norges nye filmstjerne?

Emil Johnsen (32) er nominert som Rising Star i Sverige.

Stjerneskudd: Norske Emil Johnsen (32) er nominert som Rising Star under årets filmfestival i Stockholm. — Det er herlig å få litt bekreftelser på at man har gjort noe bra, sier han til Dagbladet. Foto: Erik Lunderback
Stjerneskudd: Norske Emil Johnsen (32) er nominert som Rising Star under årets filmfestival i Stockholm. — Det er herlig å få litt bekreftelser på at man har gjort noe bra, sier han til Dagbladet. Foto: Erik Lunderback Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Emil Johnsen (32) har spilt i både filmer, tv-serier og teateroppsetninger etter scenedebuten som nissegutt på barneskolen. Nå er han nominert i kategorien Rising Star på filmfestivalen i Stockholm. Sammen med blant andre Bill Skarsgård, konkurrerer han om en billett til filmfestivalen i Cannes og noen ekstra minutter i rampelyset.

-Det er kjempegøy. Det er herlig å få litt bekreftelser på at man har gjort noe bra, og det er ekstra kjekt at de løfter fram to smale filmer, sier Johnsen til Dagbladet.

Spilte mot Peter Stormare Skuespilleren er nominert til prisen for sin innsats i de svenske filmene «Isloerad» og «Behandlingen». Johnsen spiller hovedrollen i begge, men den svenske Hollywood-veteranen Peter Stormare er tilgodesett med en birolle i «Isolerad».

—Vi hadde ikke så mange møter, men spilte blant annet sammen i filmens sluttscene. Han er veldig kul og avslappet, så det var gøy, sier Johnsen. I filmen spiller han en bergensk legestudent i Sverige, en «destruktiv men samtidig overintelligtent type».

Filmen er solgt til visning i ti europeiske land, og produsentene snuser også på en distribusjonsavtale i Norge. Blakk i New York

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer