Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Er han verdt en halv million i minuttet?

Elleville Robbie-rykter om norsk konsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge flere engelske aviser har superstjernen Robbie Williams (34) blitt tilbudt svimlende 15 millioner kroner for å spille en halvtimes konsert i Norge.

Telegraph.co.uk skriver at det er en festival i «Sandness» som frister sangeren med giganthonoaret på 1,5 millioner britiske pund. Avisa har regnet ut at halvtimen vil koste 50.000 pund per minutt.

Hvilken festival det er snakk om, skriver de engelske avisene ingenting om. Men Classic Rock Festival, som i år hadde Rod Stewart som headliner, foregår i Sandnes.

- Helt konge

Dagbladet.no ringer nestsjef Magne Melstveit. Han svarer slik:

- Jeg ble ikke så overgitt når jeg hørte dette, det hadde vært helt konge, sier Melstveit.

Han vil ikke si stort mer, men henviser til festivalen bookingansvarlig, Sven Arnth Helland.

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier Helland.

VELHOLDEN ARTIST: Men Robbie Williams kan bli enda rikere om han takker ja til det angivelige tilbudet om 15 millioner kroner for å spille på en festival i Sandnes. Foto: REUTERS / SCANPIX
VELHOLDEN ARTIST: Men Robbie Williams kan bli enda rikere om han takker ja til det angivelige tilbudet om 15 millioner kroner for å spille på en festival i Sandnes. Foto: REUTERS / SCANPIX Vis mer

- Hvorfor ikke?

- Uansett om jeg sier ja eller nei, så vil det bli galt, sier han.

Ikke akseptert - ennå?

Uansett melder Telegraph.co.uk at Robbie Williams ikke har akseptert tilbudet. Han har for tiden pause fra karrieren. 34-åringen skriver på sin blogg at han ikke har noen planer om å turnere.

- Jo mer tid jeg tilbringer borte fra offentligheten, jo mer liker jeg det.

Robbie og plateselskapet EMI er knapt på talefot etter at det kriserammede selskapet ble overtatt av Terra Firm. Ifølge manageren hans har Robbie lagt innspillingen av en ny plate på is inntil EMI har fått orden på sin indre struktur.

Ifølge Telegraph.co.uk sier Robbie på sin hjemmeside at han vil gjøre sitt til at det ikke blir turné.

- Jeg vil kanskje slippe B-sidene til neste album i 2009, noe som betyr at du ikke vil se mye til meg på scenen, skriver Robbie Williams.

image: Er han verdt en halv million i minuttet?

Neppe i pluss

Så spørs de om han lokkes av pengene likevel. Classic Rock Festival har klart å sette storheter på programmet før. I år kostet det mer enn det smakte. Festivalsjef Bjørn Arve Larsen fortalte Stavanger Aftenblad i mai at de neppe ville gå i pluss.

- Vi drømmer om festival neste år. Men akkurat nå er vi så slitne at jeg ikke ser så langt. Blir det festival, så blir det ti års jubileum.Men en ting er sikkert: Vi har behov for en rockefestival i Sandnes, sa Bjørn Arve Larsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!