Er hun den nye «Indiana Jones»-skurken?

Ingen klining på Cate.

(Dagbladet.no): Tittelen på den kommende «Indiana Jones»-filmen er avslørt, fansen venter på trailer, og stadig kommer det små lekkasjer om handlingen.

At Oscar-vinner Cate Blanchett skal ha en rolle i «Indiana Jones and the kingdom of the Crystal Skull» har vært klart lenge. Mange fans har gått ut fra at hun skal spille en kvinne Indiana Jones blir forelsket i.

Men i et intervju med MTV hinter Blanchett om at det ikke er tilfelle, og dermed har spekulasjonene startet om at hun i stedet er en av skurkene i filmen.

Skuespilleren forteller at hun var 12 år da «Raiders of the Lost Ark» kom på kino, og at hun husker at hun la spesielt merke til scenen der Marion (Karen Allen) kysser en mørbanket Indy mens hun pleier sårene hans.

Til slutt faller Indiana Jones i søvn.

- Jeg husker jeg tenkte at jeg gjerne skulle giftet meg men en slik mann, selv om han sovner etter at jeg har kysset ham, sier Blanchett.

Spørsmålet er om hun får kysse Indiana Jones i den nye filmen. Det avviser hun selv.

- Nei, jeg tror ikke det. Ikke med mindre de har endret manus.

FÅR KVINNELIG SKURK?: Harrison Ford kan komme til å måtte slåss mot Cate Blanchett i den kommende «Indiana Jones»-filmen. Foto: STELLA PICTURES
FÅR KVINNELIG SKURK?: Harrison Ford kan komme til å måtte slåss mot Cate Blanchett i den kommende «Indiana Jones»-filmen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Blanchett har flere roller i store filmer de kommende månedene - blant annet i Dylan-filmen «I\'m Not There» og «Elizabeth: The Golden Age».

«Indiana Jones and the kingdom of the Crystal Skull» får premiere 22. mai til neste år, og det ryktes at den første traileren kommer sammen med storfilmen «Beowulf», som har premiere i slutten av november.

RETRO-LOGO: Logoen til den kommende «Indiana Jones»-filmen ble sluppet samtidig med tittelen.
DRØMTE OM Å KYSSE INDY: Men det går trolig ikke i oppfyllelse for Cate Blanchett.