- Er ikke lei meg for at M2M er over

M2M er historie, men Marion Ravn (18) sørger ikke. - Jeg vil bli størst mulig og er lykkelig for å få være soloartist, sier hun til Dagbladet. Og bedyrer at hun og Marit Larsen (19) fortsatt er venner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Atlantic Records har bestemt seg for å bruke millioner av dollar på å lage solostjerne av Marion Ravn, eller Raven som hun kalles i USA.

Dermed er sagaen om det norske popeventyret M2M over for godt. Barndomsvenninnen Marit Larsen (19) vil ikke gi noen kommentarer om bruddet, men Marion Ravn snakker gladelig om sin rykende ferske solokarriere.

Snakket ut

- Jeg og Marit snakket ut i forrige uke. Det er naturlig for oss å gå våre egne veier. Det har ikke vært noe brått brudd, men det har skjedd gradvis, sier Marion til Dagbladet.

- Vi har veldig forskjellig musikksmak, og det er naturlig at vi vil gjøre forskjellige ting, understreker hun.

- Allerede da vi laget «The Big Room» merket vi at vi var veldig forskjellige. «Wanna Be Where You Are» var helt min sang og viser nok hvor jeg er på vei som soloartist.

Ifølge Marion selv snakket ikke hun og Marit Larsen sammen i det hele tatt i tida mellom hjemsendelsen fra Jewel-turneen 18. juli og forrige ukes møte.

- Det var en lang periode vi ikke pratet sammen, fordi det ikke var noe å prate om, sier Marion.

- Men vi er fortsatt venner, og dette har skjedd på en fin måte. Vi har vært kolleger og venner på samme tid, og det som skjer nå handler om business, mener hun.

- At dere ble sendt hjem fra Jewel-turneen, var vel en rein businessavgjørelse?

- Turneen gikk jo veldig, veldig bra, og vi var kjempefornøyde. Jeg tenkte ikke på det da, og skjønte ikke helt hva som skjedde. Men jeg ser det nå i ettertid at det var det.

- Er du lei deg for at M2M er over?

- Nei, jeg er ikke lei meg for det. Det har vært en prosess, og nå er M2M over. Vi går videre med hver våre ting. Dette er første dagen i resten av mitt liv.

Flytter til New York

Nå står flytting til New York for tur. Atlantic Records vil at hun skal bo i nærheten og jobbe hardt med solodebuten. Craig Kallman skal ha det artistiske overoppsynet. Han har jobbet med artister som Brandy, Jewel og avdøde Aliyah. Marion beholder også M2Ms manager Thomas Erdtmann.

- Det er veldig viktig for meg å beholde Thomas, og det er deilig fortsatt å få lov til å være på Atlantic. De forstår hva jeg vil, og hvem jeg er, sier den 18 år gamle Lørenskog-jenta, som legger lista høyt for seg selv:

- Jeg vil bli størst mulig som artist, gå i retning Celine Dion og Madonna og fylle Oslo Spektrum med orkester og band i ryggen.

M2M-bruddet

Nedturen begynte med andrealbumet «The Big Room». Det fikk brukbare kritikker da det ble sluppet i februar i år, men ble en relativ salgsflopp over hele verden. Til tross for massiv lansering fra Atlantic Records har plata ennå til gode å passere 100.000 i salg på det amerikanske markedet.

En av strategiene for å få «The Big Room» til å ta av, var å sende M2M på turné med Atlantic-kollega Jewel. Midtveis i turneen ble jentene sendt hjem fra turneen av «økonomiske hensyn». Den siste M2M-konserten var i New York 18. juli.

Tidligere i sommer gikk Marion Ravn i studio med Ole Evenrud og spilte inn 14 demoer.

I helga ble det klart at Atlantic gir avkall på flere M2M-plater, og at Marion Ravn blir tilbudt en solokontrakt verdt 2 - 3 millioner dollar.

Marit Larsen skal ha inngått en avtale med Unit Management (Bertine Zetlitz, Briskeby, Turboneger), som ingen av partene vil bekrefte.

VIL BLI STØRST: - Jeg vil bli størst mulig som artist, gå i retning Celine Dion og Madonna og fylle Oslo Spektrum med orkester og band i ryggen, sier Marion Ravn. Nå flytter hun til New York for å jobbe med solodebuten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer