Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Er jeg ikke velkommen? Vil alle Oslo-folk at jeg skal fly ut av byen?

Odd Nordstoga har bodd 17 år i Oslo. Den plateaktuelle telemarkingen skjønner ikke hvorfor «alle» spør ham hvorfor han ikke bor på landet.

TURNÉKLAR: Odd Nordstoga er aktuell med «Dette landet», som er hans sjuende soloalbum. Telemarkingen skal turnere land og strand rundt de kommende månedene, men vender alltid tilbake til basen i Oslo, der han har bodd siden 1998. Foto: ANITA ARNTZEN
TURNÉKLAR: Odd Nordstoga er aktuell med «Dette landet», som er hans sjuende soloalbum. Telemarkingen skal turnere land og strand rundt de kommende månedene, men vender alltid tilbake til basen i Oslo, der han har bodd siden 1998. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer

- Alle spør om det til alle tider: «Vinje, hvorfor bor du ikke i Vinje?» Er jeg ikke velkommen? Vil alle Oslo-folk at jeg skal fly ut av byen?

Odd Nordstoga smiler skjevt over kafébordet på Bislett i Oslo.

Det er kanskje lett å se for seg telemarkingen stående i fjøset med slagstøvler og kyr til alle kanter, trallende på en folkevise.

Men faktum er at Nordstoga er trygt plantet i en enebolig på Lambertseter i Oslo sammen med kona Hilde Marit og barna Ludvik (12), Margit (10) og Signe (7).

- Produkt av min tid

Mens storebror Aasmund Nordstoga (51) kombinerer livet som musiker med videreføringen av familiegården på Vinje i Telemark, har Odd valgt å slå seg ned i byen.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?