Er «Joe Danger» årets første indiefavoritt?

Stuntmann til begjær.

|||De siste åra har noen av de beste spillene vært nedlastbare titler på Xbox Live eller PlayStation Network, som for eksempel «Trials HD», «Braid» og «Flower».

Hittil i år har dessverre de nedlastbare perlene glimret med sitt fravær - inntil nå.

For det er liten tvil om at den skarve hundrelappen «Joe Danger» koster er det beste spillkjøpet du kan gjøre for tiden.

Dette er et spill som passer like godt enten du er nybegynner eller spillveteran, om du liker enkel moro eller dype utfordringer.

1

Selve konseptet er ikke nytt. I rollen som tøffingen Joe Danger skal det kjøres stuntmotorsykkel, der det handler om å finne den perfekte kombinasjonen mellom gass, brems og balansering av kjøretøyet.

Men det som gjør at «Joe Danger» skiller seg ut fra mengden av liknende flash-spill er den sjarmerende innpakningen, samt hvor gjennomført alt fra spillbarhet til utseende er.

Det visuelle domineres av sterke, klare farger som gir et levende inntrykk — det blir aldri imponerende, men skaper en effektiv og fin ramme.

Lydsporet gir klare tilbakemeldinger på alt som skjer på skjermen, og du vil raskt synge med på melodiene som spilles mens du velger hva du skal kjøre.

Ikke bare følger det med et godt veldesignede antall baner, med i pakka følger også et verktøy som lar deg lage dine egne. Du kan fint lage en interessant løype på noen minutter, uavhengig av ingeniørerfaring eller alder.

Disse kan igjen lett sendes til dine venner, som både kan spille og bygge videre på dem. Dessverre er den lokale flerspilleren svak, med et lite antall baner og dårlig struktur.

Heldigvis er det ikke mye mer å utsette på «Joe Danger». Mange baner med et utall utfordringer gjør at du vil spille hver løype flere ganger, samtidig som enkle og intuitive kontroller gjør terskelen for å ha det moro veldig lav - uansett hvem du er.

Er «Joe Danger» årets første indiefavoritt?