Er scenen der Cameron Diaz har sex med en bil årets WTF-øyeblikk?

Nominert til filmpris.

(Dagbladet): I dag ble de nominerte til MTV Movie Awards. Og i en tid med neste flere filmpriser enn kvalitetsfilmer er det vanskelig for prisene å skille seg ut i mengden.

Akkurat det kan man mistenke MTVMA for å forsøke når de har kategorier som «Beste redd-som-fa**», «Beste slosskamp», «Beste toppløse skuespiller» og «Årets WTF-øyeblikk».

Gul ferrari I sistnevnte kategori er de nominerte blant annet gjengen i «Anchorman 2», et strippestunt gjennomført av Jackass-gutta og Leonardo DiCaprios portrett av den forfylla finansmannen Jordan Belfort.

Men også Ridley Scotts siste film, «The Counselor», har fått en ikke fullt så gjeve nominasjon.

VEKKER OPPSIKT: Scenen der Cameron Diaz krabber opp på en Ferrari og slår seg løs har fått mye oppmerksomhet siden filmen kom på kino i fjor høst. Foto: Stella Pictures
VEKKER OPPSIKT: Scenen der Cameron Diaz krabber opp på en Ferrari og slår seg løs har fått mye oppmerksomhet siden filmen kom på kino i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det er scenen der stjerneskuespiller Cameron Diaz har sex med, ikke i, en gul ferrari ble ramsa opp som et mulig «Årets WTF-øyeblikk».

Diaz har enda ikke kommentert scenen, men det har derimot bilfabrikanten.

- Vi var oppmerksomme på at Ferrari California var en del av filmen, en stjerne blant de mange stjernene, skal en talsperson for Ferrari har sagt til magasinet Mother Jones.

Nominerte I tillegg til de mange tøysete prisene og nominasjonene, har MTV Movie Awards også «ordentlige» priser, som «Beste film» og «Beste skuespiller». Og i likhet med Oscar-utdelingen som gikk av stabelen søndag, er det enkelte filmer som skiller seg ut i antall nominasjoner.

Er scenen der Cameron Diaz har sex med en bil årets WTF-øyeblikk?

Blant annet filmer som «The Wolf of Wall Street», «American Hustle» and «The Hunger Games: Catching Fire» skiller seg ut på nominasjonslistene.

Sjekk lista over alle nominasjonene hos bransjenettstedet Hollywood Reporter.

STJERNECAST: I filmen, som gikk på kino i høst, spiller flere velkjente skuespillere. I tillegg til Diaz har også Penelope Cruz en viktig rolle. Foto: Stella Pictures
STJERNECAST: I filmen, som gikk på kino i høst, spiller flere velkjente skuespillere. I tillegg til Diaz har også Penelope Cruz en viktig rolle. Foto: Stella Pictures Vis mer