Er «The Office»-sjefen også morsom på film?

A-lag i splitter ny trailer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Ricky Gervais er etter manges mening et av de store geniene i britisk komikk, men hans inntreden i amerikansk film har ikke bare vært vellykket (særlig hans første Hollywood-hovedrolle i fjorårets «Ghost Town» fikk middelmådig mottakelse).

Nå har imidlertid Gervais fått frie hender både på manus- og regisiden, og i helgen kom den første traileren fra den kommende komedien «The Invention of Lying».

Briten, som først ble kjent med «The Office», er kjent for å være veldig opptatt av nyere komikk, og har fått med seg et durabelig a-lag til dette prosjektet. Her er Tina Fey («30 Rock»), Jonah Hill («Superbad»), Jeffrey Tambor («Larry Sanders Show», «Arrested Development»),  Christopher Guest («This Is Spinal Tap») og Martin Starr («Freaks and Geeks»). For å nevne noen.

På bloggen sin gjør Gervais det klart at han venter dårlige kritikker.

- Kjære kritikere (alle). Når dere vurderer filmen er det flott om dere husker at dette er en romantisk komedie med 13-årsgrense. Det er ikke «Schindlers liste» eller «Gudfaren». Hvis man vurderer den opp mot seriøse arbeider til geniale filmkunstnere, kommer den ikke til å klare seg så bra, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer