Er Tom Cruise den verste skuespilleren?

Nominert til Razzies Award.

(Dagbladet.no):

Det er en stund siden Tom Cruise sjarmerte jentene som bartender i Cocktail og jagerpilot i Top Gun. Nå er han ikke lenger het, men i stedet en av de heteste kandidatene til å bli kåret til verste skuespiller.

Det er The Razzies , som for 26. året på rad skal kåre de verste prestasjonene foran filmkameraet. Nominasjonene ble kunngjort på mandag, og er visst nok stemt fram av flere enn 700 bransjefolk.

Tom Cruise ble nominert i klassen for verste skuespillerprestasjon for innsatsen i «War of the Worlds». Men Cruise ligger også an til å vinne i kategorien for mest kjedelige tabloidobjekt.

Det er uvisst om det er skuespillerens medlemskap i scientologikirken eller frieriet til Katie Holmes som er grunnen til at han har gjort det så bra i nominasjonsprosessen. Katie Holmes er selv nominert, og konkurrerer mot nyskilte Jessica Simpson om å få prisen for verste kvinnelige birolle.

I kvinneklassen finner vi både Jennifer Lopez og Jessica Alba på lista over verste skuespillere.

The Razzies Awards finner sted i Ivar Theatre i Los Angeles 4. mars, dagen før Oscar-utdelingen.

I MOTVIND: Da «War of the Worlds» hadde premiere ankom Tom Cruise og forloveden Katie Holmes på motorsykkel. Nå er de begge nominert for svake skuespillerprestasjoner. Foto: REUTERS/SCANPIX
I MOTVIND: Da «War of the Worlds» hadde premiere ankom Tom Cruise og forloveden Katie Holmes på motorsykkel. Nå er de begge nominert for svake skuespillerprestasjoner. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
<B> A WINNING TEAM?:</B> Kanskje var det Toms frieri som har gjort at de begge er stemt fram som dårlige skuespillere og kjedelig tabloidobjekt?