KOMMENTARER

- Er Trump i lomma på Putin? 

En uke før Donald Trump sverges inn som USAs 45. president sier FBI at Putin har kompromitterende materiale om Trump som betyr at Russland kan drives utpressing mot ham.

Pikant innhold: Dokumentene som er lekket gir Trump-skeptikere vann på mølla. Det utvilsomt mest pikante ved dokumentene er en historie som en tid har eksistert som rykte, nemlig Trump i seng med prostituerte i forbindelse med et Miss Universe arrangement i Moskva i november 2013. Foto: NTB/Scanpix
Pikant innhold: Dokumentene som er lekket gir Trump-skeptikere vann på mølla. Det utvilsomt mest pikante ved dokumentene er en historie som en tid har eksistert som rykte, nemlig Trump i seng med prostituerte i forbindelse med et Miss Universe arrangement i Moskva i november 2013. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

Kreml er et lukket rom, som bare unntaksvis avslører sine tanker. Men at etterretning og kompromittering av andre ledere er viktige instrumenter i utformingen av Kremls politikk, er det liten tvil om. I boka «1. person» som kom vinteren 2000, og er en autorisert biografi om den russiske presidenten Vladimir Putin, sier hovedpersonen at man ikke kan styre uten effektiv og god etterretning.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer