Er vi en nasjon av kikkere?

Søndag var 634 000 nordmenn tilskuere til at to av deltakerne i Big Brother hadde sex. Dermed blir de to sittende igjen med norgesrekord i ekshibisjonisme. Hva synes du om det?

- Nå var den barrieren brutt. Nå har dere gjort det foran flere hundre tusen mennesker, sa Roy, da pustingen og pesingen til Anette og Rodney hadde gitt seg.

Det korrekte tallet var 634 000 seere. Aldri før har så mange nordmenn vært tilskuere til at to unge mennesker har hygget seg under ei dyne.

I snitt så 569 000 mennesker gårsdagens episode av Big Brother. 510 000 fulgte showet før reklamepausen, mens etter pausen - da sexscenen ble vist - var det hele 634 000 kikkere.

Oppdatert

TVNorge gjorde selvfølgelig sitt beste for at alle skulle få vite om episoden.

Det rant inn med meldinger fra TVNorge og Big Brother-teamet. Klokka 15.07 kom den første saken på Big Brothers hjemmeside:

«Spesielt Rodney kommer med mye rare lyder, men det er umulig å se hva som skjer, da dyna skjuler det meste. Etter en kort stund er det mye tung pust og noen heftige dynebevegelser. [...] 'Ingen har ligget sammen, sier Anette bestemt, men innrømmer motvillig at det kanskje har vært en hjelpende hånd med i bildet. Følg med her og på TV, så kommer nok den fulle sannhet fram til slutt».

Det kom en ny sexsak klokka 18.23, som ble fulgt opp neste dag klokka 10.24, klokka 14.53, klokka 18.02, klokka 22.05 og i en artikkel uten klokkeslett. I tillegg sendte produksjonsteamet ut et nyhetsbrev, og to tekstmeldinger:

«Hadde de sex eller hadde de ikke? Hør Anettes forklaring på TVNorge i morgen klokka 21».

Er det greit?

Og TVNorge holdt det de lovte. I gårsdagens program fikk vi full pakke - hvis kikking på to ungdommer som stønner under ei dyne, filmet med infrarødt kamera, kan kalles det.

Er det slik tv vi vil ha? Synes du det var greit å se sexepisoden? Hvor bør egentlig grensa gå?

Si din mening!