Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Eric er kjekk, men vi er flinkere til å vrikke på hoftene

De irske tvillingene i Jedward frykter ikke svensk konkurranse i kveld. Følg Eurovision-finalen direkte i vårt livestudio.

FAVORITTER: De irske tvillingene i Jedward er blant favorittene til å vinne i kveld. Her er de fotografert under den første generalprøve på finalen i Eurovision 2011. Foto: Håkon Eikesdal
FAVORITTER: De irske tvillingene i Jedward er blant favorittene til å vinne i kveld. Her er de fotografert under den første generalprøve på finalen i Eurovision 2011. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

(Dagbladet): Selv om Norge er ute av dansen er det fortsatt duket for kjoler, melodiganger og sprelsk koreografi som du ikke ser noen andre steder i Düsseldorf.

Og vi vil at nettopp du skal være med og diskutere finalen i vårt livestudio fra klokka 21.

Populære irske tvillinger Irske Jedward er blant favorittene til å dra hjem seieren i kveldens Eurovision-finale. Tvillingene John og Edward Grimes har planen klar.

- Vår plan for finalen er å være gale og ha det morsommere enn vi noen gang har hatt det. Vi er veldig forventningsfulle. Dette er vårt livs store opptreden. Vi skal spre kjærlighet og glede til hele Europa, sa duoen til Expressen etter gårsdagens gjennomgang på Esprit Arena.  

Siden Norge er ute av finalen, setter mange sin lit til våre naboland Sverige og Danmark som begge er kvalifisert.

Men tvillingene sier til Expressen at de ikke frykter svenske Eric Saade i finalen.

- Eric er kjekk, men jeg tror vi får flere stemmer. Jentene stemmer på oss fordi vi er to. Showet hans er kult, vi elsker det og hvordan han knuser glasset. Men vi er flinkere til å vrikke på hoftene. Og morsommere.

Frankrike er bookmaker-favoritt Ifølge bettingfirmaene er Jedwards blant favorittene til å vinne i kveld.

De har nest beste odds etter Frankrikes representant Amaurty Vassili, ifølge mynewsdesk.com som har regnet ut gjennomsnittprognosene fra bettingfirmaene Unibet, Bet365, Betsafe och Expekt.

Svenskenes bidrag ligger på sjette plass, mens Danmark har femte beste odds. De deler femteplassen med bidraget fra Estland.

Følgende land opptrer i kveldens finale: Finalnd, Bosnia, Danmark, Litauen, Ungarn, Irland, Sverige, Estland, Hellas, Russland, Frankrike, Italia, Sveits, Storbritannia, Moldova, Tyskland, Romania, Østerrike, Aserbajdsjan, Slovenia, Island, Spania, Ukraina, Serbia og Georgia. 

SVENSKENES HÅP: Eric Saade framfører låta «Popular» i kveld. Han skal i ilden som deltaker nummer syv. Foto: Joerg Carstensen/AFP/Scanpix
SVENSKENES HÅP: Eric Saade framfører låta «Popular» i kveld. Han skal i ilden som deltaker nummer syv. Foto: Joerg Carstensen/AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media