Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Erik eller Mari ryker

Bookmakerne tror Erik Flaa eller Mari Vestbø må forlate Idol i kveld. Hva tror du?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oddsselskapet Unibet har satt odds på hvem som blir stemt ut av Idol i kveld.

Og hvis vi skal tro på dem, blir det enten farvel til 21 år gamle Erik eller 17 år gamle Mari.

Erik skal synge «Against all odds» av Phil Collins i kveld, mens Mari trår til med Ana Johnsons «We are».

Hvis Erik blir slått ut, får du tre ganger pengene tilbake. Ryker Mari, får du fire ganger innsatsen. Til sammenlikning gir Alejandro 35 ganger innsatsen tilbake, hvis seerne skulle bestemme seg for å sende ham hjem til Kristiansand.

- Vi tror Erik eller Mari må gå, det er de to deltakerne vi mener er svakest, sier markedssjef Bjørnar Thomassen i Unibet til Dagbladet.no.

- Erik er flink til å synge, men han er ikke så sjarmerende. Han er litt kjedelig. Mari er en god entertainer, men hun er ikke så flink til å synge, og har vist svakhetstegn.

Også Christian Stenseng er i faresonen, ifølge Unibet. 21-åringen har vært plaget av sykdom, og oddsen på ham raste. - Han falt mye i odds siden han var syk, og det var uklart om han kunne stille, sier Thomassen.

I den andre enden av skalaen, er fremdeles Alejandro Fuentes storfavoritt. Men nå blir han utfordret av Cindy Hovde (18).

- Cindy seiler opp til å bli den store favoritten. Hun er forbi Jorun etter forrige program, så vi er spente på hvordan det går i kveld.

STEMMES UT? Mari Vestbø
STEMMES UT? Erik Flaa

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!