Erik Thorstvedt forsvarer TV 2-toppen: - Han er ikke et dårlig menneske

- Dersom noen gjør feil, så trenger de ikke å brenne i helvete av den grunn, sier sportsprofilen.

INN I DEBATTEN: Sports- og tv-profil, Erik Thorstvedt, forsvarer TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen, på Twitter. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
INN I DEBATTEN: Sports- og tv-profil, Erik Thorstvedt, forsvarer TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen, på Twitter. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter avsløringene om en rekke alvorlige sextrakasseringssaker i TV 2, ble det klokka 13 torsdag holdt allmøte med ledelsen og ansatte i kanalen. Der informerte de om håndtering og planene videre.

Under møtet ble også klart at TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen fortsetter i jobben. Han ble applaudert og mottok støtteerklæringer fra de ansatte, fikk Dagbladet opplyst.

Redaktøren har vært i hardt vær de siste dagene etter at det ble kjent at han ble varslet om grov sextrakassering av en kvinnelig ansatt, men ikke tok affære på over ett år.

- Bør trekke seg

Onsdag pratet Dagbladet med flere ledelseseksperter som mener at redaktøren bør trekke seg på bakgrunn av hvordan han håndterte varslingen.

Jansen Hagens tidligere kollega, sportskommentar Asbjørn Myhre, mener også at redaktøren bør gå av.

- Nå må faktisk min gamle sjef Vegard Jansen Hagen trekke seg med et ørlite snev av verdighet i behold, skriver han på Twitter.

Kommentaren fra Eurosport-profilen ble publisert før det ble kjent at Jansen Hagen skulle fortsette. Myhre har ikke besvart Dagbladets henvendelser torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer