Erin på TV

Erin Brokovich har sluttet å være fattig alenemor for lengst. Nå blir hun TV-stjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Erin Brokovich ble kjent verden over da Julia Roberts spilte hovedrollen i filmen med hennes navn. Nå skal hun selv på skjermen.

Flere vanskelige oppdrag

I følge Hollywood Reporter skal hun lede et program der hun reiser rundt i verden for å utføre forskjellige forferdelig vanskelige oppdrag.

Og det klarer hun sikkert. Gjennom filmen som kom i 2000 ble Erins livsshistorie verdenskjent. Og jenta tar ikke et nei for et nei.

Basert på en sann historie

«Erin Brokovich» ble en publikumssuksess som ga Julia Roberts en haug med priser.

Som arbeidsledig alenemor på desperat utkikk etter jobb nærmest tvinger Erin i Julias skikkelse advokaten sin til å gi henne jobb.

Med enkelt språk, fremskutte pupper og en heller vulgær klesstil er det få som tar henne seriøst. Dette skifter raskt etter at hun graver fram en rekke mistenksomme boligsaker som involverer selskapet Pacific Gas & Electric Co.

Erin oppdager at selskapet har dumpet dødelig avfall og forgiftet beboerne i området, og blir pådriveren i saken mot industrikonsernet. Den jordnære og vanlige jenta får de forulempede beboerne med seg i kampen, fordi de snakker samme språk. Og selvfølgelig ender det med at de vinner, og oppnår den største kollektive erstatningsutbetaling i amerikansk historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer