Erlend Loe og Ari Behn

«Ari Behn vet utmerket godt hva han sier og gjør. Nå har han, nok en gang, fått utrolig mye gratis reklame i media før hans nye bok utkommer. Irene

«Ari Behn er et Ikea-møbel – helt flatpakket og mangler en skrue!

Skotten

«Ari Behn tror, eller vil gi inntrykk av, at han er en Arne Jacobsen-stol og at Erlend Loe skriver for «menigmann». Ari Behn er en posør og trolig Norges mest overeksponerte forfatter.

Johan«Ari Behn skriver nok et språk som folk flest sannsynligvis ikke forstår. Jeg mistenker at de fleste som kommenterer her, aldri har forstått, eller forsøkt å forstå, Ari Behns budskap. Men det er imponerende hvordan artikler om hans ytringer engasjerer det norske folk.

Anders

«Mannen har ikke sagt ett eneste ord som vil komme menneskeheten til gode. Språket er lett fornøyelig og morsomt, og helt uten troverdighet ... Virker bare oppblåst og jålete …

Æsop

«Ari Behn er vel ikke den i Norge som bør snakke høyest om litteratur! Hvis han tror han er kjent for hva han har skrevet, har han litt for høye tanker om seg selv!

Sa

«Alle kan vel skjønne Ari. Hva er galt med folk? Furubord? Han har et utforskende språk. De aller største har alltid blitt mobbet.

fix

«Ari er ikke engang original i sin karakteristikk av Loe. Et furubord fra Ikea – han stjeler jo bare fra Jostein Pedersen, som i 2003 sa duoen Fame hadde mindre utstråling enn en bokhylle fra Ikea. Det var morsomt da, men ikke når det gjentas av Ari nå.

Linerla