Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Debatt: Statsbudsjettet

Erna lukker øynene for alt spill på fremmedfrykt

Jeg er sjokkert over hvor smålig, inhuman og kald denne regjeringen er.

RYSTES HØYRE?: Vi vet hvor Frp, som tidligere har brukt Human Rights Service som rådgivere i partiets innvandringspolitikk, står. Men at Høyre er med på dette bør ryste høyrevelgerne i grunnvollene, skriver innsender. Her deltar Hege Storhaug på et arrangement med Steve Bannon i Oslo i mai. Foto: NTB scanpix
RYSTES HØYRE?: Vi vet hvor Frp, som tidligere har brukt Human Rights Service som rådgivere i partiets innvandringspolitikk, står. Men at Høyre er med på dette bør ryste høyrevelgerne i grunnvollene, skriver innsender. Her deltar Hege Storhaug på et arrangement med Steve Bannon i Oslo i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
Meninger

Det eneste som videreføres og bygges videre på i stor skala, er spillet på fremmedfrykt og klimafornektelse.

I neste års statsbudsjett framkommer det at Human Rights Service vil få videreført sin statsstøtte på 1,8 millioner kroner.

Det fremmedfiendtlige nettstedet har siden 2001, mottatt mer enn 22,5 millioner kroner av norske skattebetaleres penger for å spre fremmedfrykt og muslimhat. De bruker et språk og en metode som ikke hører noe sted hjemme i det offentlige rom.

Med aktivisten Hege Storhaug i spissen har organisasjonen mistenkeliggjort og stigmatisert muslimer og noen av verdens mest sårbare mennesker på flukt i en årrekke.

Dette lugubre nettstedet oppfordret for ei tid tilbake sine lesere til å ta bilder av muslimer på gata å sende inn for å dokumentere den påståtte kulturelle revolusjonen i Norge. De har også sammenliknet hijab med både SS-uniformer og Ku Klux Klan hetter. Fremmedfiendtlige jubler og elsker HRS.

Vi har en blind statsminister, enkelt og greit. Hun lukker øynene for alt spill på fremmedfrykt og hatefull retorikk. Erna lever i sin egen fornektelse og velger å ikke ta dette oppgjøret med Fremskrittspartiet som forsvarer HRS med nebb og klør.

Vi vet alle hvor Frp, som tidligere har brukt HRS som rådgivere i utformingen av partiets innvandringspolitikk, står. Men at Høyre er med på dette bør ryste høyrevelgerne langt inn i grunnvollene. Og hva med KrF som er tuftet på nestekjærlighet, hvor befinner de seg midt oppi dette? Makan til falskt og tannløst parti skal man lete lenge etter!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media