Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Erna! Våkn opp!

Vi har en blind statsminister.

- LUKKER ØYNENE: Erna Solberg og regjeringen bruker tiden etter terroren på å snakke om snikislamisering, at flyktninger må stoppes og vi advares mot å redde mennesker i havsnød. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
- LUKKER ØYNENE: Erna Solberg og regjeringen bruker tiden etter terroren på å snakke om snikislamisering, at flyktninger må stoppes og vi advares mot å redde mennesker i havsnød. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Meninger

Abid Raja og Trine Grande kritiserer Fremskrittspartiets brune propaganda. Erna Solberg tar som vanlig Fremskrittspartiet i forsvar og mener det ikke er noe brunt med partiet. Hvordan kan det da ha seg at partiet tiltrekker seg rasister, SIAN, vigrid, nynazister osv?

Vi har en blind statsminister, enkelt og greit. Hun lukker øynene for alt spill på fremmedfrykt og hatefull retorikk. Til og med internasjonal presse skriver om hvordan Norges regjering undervurderer trusselen fra høyreekstreme.

Erna lever i sin egen fornektelse og velger å ikke ta dette oppgjøret med Fremskrittspartiet og deres lefling med høyreekstremisme, da hun vet det vil koste henne jobben som statsminister.

Amnesty peker på Listhaug som en versting på internett på grunn av hennes retorikk og måten hun setter grupper opp mot hverandre og mistenkeliggjør store folkegrupper.

Erna støtter Listhaug og gir henne den ene ministerposten etter den andre.

Etter den høyreekstreme terroren som rammet oss 22. juli snakket Jens Stoltenberg og regjeringen om viktigheten av samhold, åpenhet og at vi skulle stå sammen mot terrorismen som et samlet folk.

10.august 2019 rammes Norge på nytt av høyreekstrem terror. Erna Solberg og regjeringen bruker tiden etter på å snakke om snikislamisering, at flyktninger må stoppes og vi advares mot å redde mennesker i havsnød.

Men etter terroren var regjeringens hovedfokus på hvordan mennesker hilser på hverandre! Norge rammes av terror og regjeringen fokuserer på at noen benytter andre hilsemetoder!

Erna! Våkn opp! Åpne øynene og se! Det er du som sitter ansvarlig og er med på at høyreekstrem retorikk og propaganda spres fra kongens bord! Det er dine statsråder! Det er du som gir dem din fulle tillit! Høyreekstreme takker deg for å gjøre deres retorikk stueren!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling