DEBATT

Erna! Våkn opp!

Vi har en blind statsminister.

- LUKKER ØYNENE: Erna Solberg og regjeringen bruker tiden etter terroren på å snakke om snikislamisering, at flyktninger må stoppes og vi advares mot å redde mennesker i havsnød. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
- LUKKER ØYNENE: Erna Solberg og regjeringen bruker tiden etter terroren på å snakke om snikislamisering, at flyktninger må stoppes og vi advares mot å redde mennesker i havsnød. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Abid Raja og Trine Grande kritiserer Fremskrittspartiets brune propaganda. Erna Solberg tar som vanlig Fremskrittspartiet i forsvar og mener det ikke er noe brunt med partiet. Hvordan kan det da ha seg at partiet tiltrekker seg rasister, SIAN, vigrid, nynazister osv?

Vi har en blind statsminister, enkelt og greit. Hun lukker øynene for alt spill på fremmedfrykt og hatefull retorikk. Til og med internasjonal presse skriver om hvordan Norges regjering undervurderer trusselen fra høyreekstreme.

Erna lever i sin egen fornektelse og velger å ikke ta dette oppgjøret med Fremskrittspartiet og deres lefling med høyreekstremisme, da hun vet det vil koste henne jobben som statsminister.

Amnesty peker på Listhaug som en versting på internett på grunn av hennes retorikk og måten hun setter grupper opp mot hverandre og mistenkeliggjør store folkegrupper.

Erna støtter Listhaug og gir henne den ene ministerposten etter den andre.

Etter den høyreekstreme terroren som rammet oss 22. juli snakket Jens Stoltenberg og regjeringen om viktigheten av samhold, åpenhet og at vi skulle stå sammen mot terrorismen som et samlet folk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer