Ernst og Viggo på glattisen

HAMAR (Dagbladet): Ernst A. Lersveen og Viggo Sandvik sliper skøytene foran helgas Europamesterskap på Hamar. I kveld børster de støvet av gamle svart-hvittstjerner fra isen og inviterer til TV-mimreshow for skøytefantastene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV2 vant rettighetene til å overføre skøyteløp da NRK og TV2 delte potten med vinter- og sommeridretter sist høst. Men TV2 vil ha mer enn rundetider og rekorder. De vil ha show for reklamekronene, og har derfor eget EM-show seint fredag kveld, 12 timer før det braker løs for alvor for Ådne Søndrål & co.

Svart-hvitt-stjernene

- Det blir et skøyteshow for Wesensteen-seerne, innrømmer Ernst A. Lersveen, og bekrefter at programmet ikke blir skøytesportens svar på hitAwards.

- På ingen måte. Mer nostalgi, liksom. Vi kommer til å ha flere av de gamle skøyte-stjernene våre i studio. Fred A. Maier, Kupper'n, Per Ivar Moe og Hjallis er blant dem vi har lyst til å ha på plass i Vikingskipet i kveld, sier Ernst A. Lersveen til Dagbladet. - Husk, de var den tids popstjerner. Det var «Beckham-drive» over de gutta der, gliser Lersveen.

Knut Bjørnsen har kommentert utallige runder på skøytebaner rundt om i verden. Fredag får du se også ham i «isshow». Hit kommer selvfølgelig også skøytepopgruppa Nordre Sving.

Testet isen

- Jeg hadde lovet å intervjue nederlanske skøytestjerner på nederlandsk. Men nå har jeg trukket meg, sier Viggo Sandvik, som er Lersveens makker gjenom hele EM-helga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer