Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Eros Ramazzotti

Et italiensk gjesp.

CD: På coverfotoene framstår italienske Eros Ramazzotti som en voksen mann i Christian Borch-positur (ettertenksomt blikk med brillestangen i munnviken), men musikalsk har han ikke modnet stort siden sangdebuten i 1981.

Likevel har han solgt millioner av plater, og for snart fem år siden fylte han Oslo Spektrum, til tross for at de færreste norske kvinner forstår mannens romantiske tekster.

På utgivelsen «9» konsentrerer den gråstenkte familiemannen seg i stor grad om ballader, med enkelte innslag av pompøspop og et mislykket reggae-forsøk. Supermyke el-gitarer og forutsigbar fløyelssang engasjerer ikke. Et lite pluss skal han imidlertid ha for at han i motsetning til de fleste andre latinopop-stjerner ikke har latt seg friste til å gå på engelskkurs. Markedet er likevel stort nok for en fløtepus som spiller inn platene sine på både italiensk og spansk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media