Erotikken blomstrer mellom Sherlock Holmes og Dr. Watson

I nye, sexy utgaver av litterære klassikere.

EROTISK FORHOLD? Det var mindre hett mellom Dr. Watson (Hugh Law) og Sherlock Holmes (Robert Downey Jr) i den siste Sherlock Holmes-filmen, enn i boka som nå kommer ut på forlaget Total-E-Bound. Foto: FILMWEB
EROTISK FORHOLD? Det var mindre hett mellom Dr. Watson (Hugh Law) og Sherlock Holmes (Robert Downey Jr) i den siste Sherlock Holmes-filmen, enn i boka som nå kommer ut på forlaget Total-E-Bound. Foto: FILMWEB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Har du lurt på hva Elizabeth Bennett og Mr. Darcy finner på bak lukkede dører i Jane Austens «Stolthet og fordom»? Eller hva med Jane Eyre og Mr. Rochester i Charlotte Brontës klassiker?

Bøkene er blant en rekke britiske 1800-tallsromaner som fortsatt leses og elskes av nye generasjoner. Men de er skrevet i en tid da litteraturen var en smule mer bluferdig enn i dag.

Erotiske gjenutgivelser Dermed mangler de også noen essensielle detaljer, mener det britiske forlaget Total-E-Bound. De har spesialisert seg på erotisk litteratur, en sjanger som har fått en solid oppsving det siste året, med den gigantiske salgssuksessen til boktrilogien «Fifty Shades of Grey», som for tiden gjør rent bord på bestselgerlistene både i Storbritannia og USA.

Nå lanserer Total-E-Bound en serie med erotiserte gjenutgivelser av klassikere som nevnte «Jane Eyre» og «Stolthet og fordom», samt «En verdensomseiling under havet», «Northanger Abbey» og Sherlock Holmes-boka «A Study in Scarlet». 

- Vi skal vise deg scenene du alltid har hatt lyst til å se, men aldri har fått lov til. De gammeldagse høflighetsfrasene og skyheten er strippet vekk, bokstavelig talt. Du trodde vel ikke seriøst at disse elskede karakterene kun holdt hender og kysset hverandre på kinnet, gjorde du? sier en representant for forlaget til avisa the Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer