Erotisk konkurranse lokket Jan tilbake

Men vinnerdiktet var tungt å skrive, vedgår månedens poet.

TIL TOPPS IGJEN: Jan I. Sørensen har tidligere sagt at å skrive er som å be om juling. — Men må man så må man, og jeg er en må-mann. Foto: Privat
TIL TOPPS IGJEN: Jan I. Sørensen har tidligere sagt at å skrive er som å be om juling. — Men må man så må man, og jeg er en må-mann. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): — Jøje meg, Maria!

Det er svaret fra «Rita Lina», kåret til månedens poet for januar 2013. Journalisten tror det er en nykommer — inntil navnet viser seg å være et pseudonym for Jan I. Sørensen, januarpoet også i fjor, og marspoet to år før det. Han hadde egentlig tatt pause fra Diktkammeret, men så!

— En herværende konkurranse lokket meg tilbake. I mellomtiden har jeg begått cirka 100 «twitterdikt» etter å ha flikket litt på noen gamle slagere på gutterommet, forteller Jan.

— Hva var det ved erotisk-dikt-konkurransen som fikk deg tilbake? — Hehe. Jeg har gode erfaringer med å poste dikt i januar. Dessuten liker jeg utfordringer, og gjorde et par, tja, one poem stands?

Tungt, men nødvendig På Twitter beskriver januarpoeten seg som «Poetisk tresteghopper | uten tilløp | til ren planke». Hvordan skriver han?

— Skrivemetode? Jeg har ingen, men jeg flikker og flikker til det bare er papirkurven igjen av diktet, så henter jeg det opp og setter det på hue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer