Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Espen Eckbo fleiper med Hans-Erik Dyvik Husby om narko og størrelse

- Som en fiktiv person kan han være drøyere enn alle andre, sier TVNorge.

(Dagbladet): I kveldens utgave av talkshowet til Espen Eckbo-figuren «Asbjørn Brekke» er den tidligere Turboneger-vokalisten Hans-Erik Dyvik Husby en av gjestene.

Bare i løpet av minuttet du kan se i klippet over, blir det både fleipet med 40-åringens størrelse og hans fortid som rusmisbruker.

- Jeg hører du har drevet med forskjellige stoffer og brukt mye nål, sier Eckbo til vokalisten, som må presisere at han har vært narkoman og ikke er noen ekspert på søm.

- Siden dette er et show der programlederen er en fiktiv person, og «Asbjørn Brekke» ikke eier sosiale antenner, kan han være drøyere enn alle andre, sier TV Norges informasjonskonsulent Ola-Magnus Svihus.

Krumkaker Selv mener Hans-Erik Dyvik Husby at det er serveringen som gir den populære rollefiguren rettigheter andre programledere ikke har.

- «Asbjørn Brekke» er så koselig, og serverer så gode krumkaker, at han kan dra strikken lenger enn alle andre, humrer vokalisten og skuespilleren.

Han sier han på forhånd var varslet om hvilke temaer som kunne komme opp foran kameraet.

- Jeg ble ikke tatt på senga. Og dette må jeg tåle, jeg som stikker nesa fram, sier han.

Turné I høst er Dyvik Husby aktuell med biografien «Hank», ført i pennen av Håvard Rem, og de to står foran en turné som kombinerer samtaler og musikalske innslag.

- Det blir en musikalsk reise i to levde manneliv. Jeg skal blant annet synge Håvard Rems gjendiktninger av Dylan og Cohen, og nye dikt som er tonesatt, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media