Espen Eckbo til popen

Bandet «Boyzvoice» kommer for å bli: Brødrene M'Pete, Hottub og Roar ble oppdaget på Liertoppen kjøpesenter i forfjor. En gjesteopptreden hos Thomas Giertsen skaffet gutta platekontrakt.

Med klingende julestrofer som «When Father Christmas Takes You From Behind» (Når julenissen tar deg bakfra) skal brødrene M'Pete (25), Hottub (24) og Roar (33) erobre pressen, publikum, Norge, Europa og Verden. Singelen «Let Me Be Your Father Xmas» ble lansert for et fullsatt norsk pressekorps på Grand Hotel i Oslo i går. Bare fansen manglet.

En julenisses død

- Låten tar utgangspunkt i den opplevelsen veldig mange unger har når de oppdager at julenissen ikke fins. Med oss skjedde det samtidig for alle tre, det var skikkelig kjipt, sier M'Pete, bandets ubestridte frontfigur, som likner mistenkelig på Giertsens humor-makker, Espen Eckbo.

- Fatter'n hadde glemt å ta av seg klokka. Jeg var sju, Hottub var seks og Roar var femten. For meg var det helt nødvendig å skrive låten. Det er på en måte det første mennesket jeg kjente som døde. Tenk deg hvis du oppdaget at bestemora di ikke fantes, at det bare var faren din som hadde kledd seg ut.

Plateselskapet Universal har klokkertro på bandet. Det samme har Thomas Giertsen, som har sikret seg verdenspremieren på videoen. Han har tidligere vist videoen til «Quanta Costa Cerveza» (Hva koster øl), innspilt på Tøyenbadet i Oslo.

Satser alt

- Nå satser vi 100% på popkarrieren. We are a winning family, forkynner M'Pete.

Likheten med mer kjente gutteband som Boyzone er helt tilfeldig.

- Selv om vi er tre gutter, er vi ikke noe typisk boyband. Vi er inspirert av alt fra afrikansk etnisk dans til hardrock.

M'Pete tror selv han skal greie å beholde både beina på jorda og sine to venner, selv om fjortisjentene allerede hyler i det fjerne.

BOYZVOICE: Norges nye brødreband lanserte sin nye singel med brask og bram i går.