Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Debatt: Oslo Symposium

Espen Goffeng er et godt eksempel på en typisk krenker i norsk debatt

Oslo Symposium var et privat arrangement, det var en vennlig og rolig atmosfære. At 700 hundre mennesker er en rød klut for venstresidens media er interessant.

Kranglefant: Espen Goffeng krangler om Oslo Symposium uten å være til stede. Han krangler om flere av oss som var til stede, blant annet meg, uten å snakke med noen av oss. Han krangler altså i sitt eget hode med seg selv om saker han ikke behersker, og tror at det er viktig for andre, skriver Nina Karin Monsen (bildet).  Foto: Espen Røst / Dagbladet 
Kranglefant: Espen Goffeng krangler om Oslo Symposium uten å være til stede. Han krangler om flere av oss som var til stede, blant annet meg, uten å snakke med noen av oss. Han krangler altså i sitt eget hode med seg selv om saker han ikke behersker, og tror at det er viktig for andre, skriver Nina Karin Monsen (bildet).  Foto: Espen Røst / Dagbladet  Vis mer
Meninger

Espen Goffeng er ingen dyktig kranglefant. Han krangler i Dagbladet 3. mars om Oslo Symposium uten å være til stede. Han krangler om flere av oss som var til stede, blant annet meg, uten å snakke med noen av oss. Han krangler altså i sitt eget hode med seg selv om saker han ikke behersker, og tror at det er viktig for andre.

Jeg skal visst stadig være stadig krenket? Nei, ikke mer enn alle andre som blir sjikanert og uthengt i offentlig debatt. Av og til er det morsomt. Å bli beskyldt for hatkriminalitet av Helle Mellingen var ikke morsomt, men avslørende om homonormative angrep på annerledestenkende.

Flere burde interessere seg for denne kulturrevolusjonens ideologer. Goffeng er selv et godt eksempel på en typisk krenker i norsk debatt.

Han tar meg ellers bare for et intervju i 2009 i Dagsavisen, der journalisten laget en overskrift om at ingen ønsker seg homofile barn, en uttalelse som kom fra en stor undersøkelse i USA blant homoseksuelle. Det var altså homoseksuelle selv som sto for synspunktet. Jeg kan ikke se at jeg har ansvar for det som foregikk i hodet på en uansvarlig journalist i 2009.

Dessuten mener Goffeng at jeg skal ha forsøkt å stoppe homofile ekteskap. Når forteller han ikke. Men jeg og en gruppe ektepar, først sju, deretter 542, forsøkte å få rett til å samtykke til det nye homoekteskapet på lik linje med partnere, som fikk denne retten. Ektepar skulle ikke engang spørres til tross for at det skulle innføres likestilling mellom heteroseksuelle og homoseksuelle.

Vi ble avvist av det homonormative rettsapparatet. Vi klaget til Strasbourg for å få rett til å stevne den norske stat. Det er en menneskerett å kunne stevne staten. Vi ble avvist av den danske dommeren. Hvorfor bry seg?

Oslo Symposium var et privat arrangement, det var en vennlig og rolig atmosfære, og godt gjennomført med så mange talere. Det ligger på nettet. At 700 hundre mennesker er en rød klut for venstresidens media er interessant.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media