Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Espen i alle kanaler

I dag klokka 16 går Espen Thoresen knallhardt ut i alle kanaler: Radio, TV - og på chat via Dagbladet :musikk - direkte fra Quart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en hjemmesnekra sørlandshytte i klassiske Petre-farger, skal Espen ha sitt XL-show i de tre kommende dagene.

Han har med seg et eget husband, sine XL-venner i tillegg til en rekke lokale Kristiansand-helter og artister. Dessuten går XL-chat dirkete på nettet.

Hytta står på et stort podium rett ovenfor båthavna i Kristiansand.

Tegn fra Gud

I dag skal Espen snakke med redaktøren i Fævennen om viktige ting som for eksempel hvorfor Dagbladet og ikke Fævennen er hovedsponsor på Quart, om de mange kristiansanderne som har et heller dårlig forhold til festivalen..

- Og så skal vi få inn en pinsevenn-mann som er skråsikker på at det faktum at Marilyn Mansen ikke kom til Quart er et tegn fra Gud, forteller Espen. Han, Hermann Baskår og de andre i Petre vil under radiosendingene være tilgjengelig på Dagbla'chat'en fra 16.00.

Maratonsendinger

I dag starter Espen med en normal XL-sending fra fire til seks, mens maratondagen begynner i morgen - med hele fire timers sending. På lørdag skal Espen guide deg inn i Quart-verdenen i tre timer.

Deretter kommer en etterlengtet ferie for mannen som dag etter dag i lange tider har hatt sine daglige XL-show.Espen ankom i Kristiansand i går, og ble observert på Caledonien-nachspill i natt.

Men fra og med i dag, er det radiosendinger og chat som gjelder:

Dagens gjesteartister er den franske DJ'en Kid Loko som spiller housemusikk med elementer av både jazz og myk spacerock.

I tillegg vil norske Explicit Lyrics gi Quart-folket og radiolytterne sin funky metal med en smule sexfikserte tekster.

<B>AVLYSER IKKE:</B> Mens band etter band forsvinner ut av Quart-programmet, kan du være sikker på at XL og Espen Thoresen setter i gang showet klokka fire i ettermiddag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!