Espen i alle kanaler

I dag klokka 16 går Espen Thoresen knallhardt ut i alle kanaler: Radio, TV - og på chat via Dagbladet :musikk - direkte fra Quart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en hjemmesnekra sørlandshytte i klassiske Petre-farger, skal Espen ha sitt XL-show i de tre kommende dagene.

Han har med seg et eget husband, sine XL-venner i tillegg til en rekke lokale Kristiansand-helter og artister. Dessuten går XL-chat dirkete på nettet.

Hytta står på et stort podium rett ovenfor båthavna i Kristiansand.

Tegn fra Gud

I dag skal Espen snakke med redaktøren i Fævennen om viktige ting som for eksempel hvorfor Dagbladet og ikke Fævennen er hovedsponsor på Quart, om de mange kristiansanderne som har et heller dårlig forhold til festivalen..

- Og så skal vi få inn en pinsevenn-mann som er skråsikker på at det faktum at Marilyn Mansen ikke kom til Quart er et tegn fra Gud, forteller Espen. Han, Hermann Baskår og de andre i Petre vil under radiosendingene være tilgjengelig på Dagbla'chat'en fra 16.00.

Maratonsendinger

I dag starter Espen med en normal XL-sending fra fire til seks, mens maratondagen begynner i morgen - med hele fire timers sending. På lørdag skal Espen guide deg inn i Quart-verdenen i tre timer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer