Espen Lind mot toppen i Europa

Femteplass i Sveits og sjuendeplass i Belgia. Espen Linds karriere begynner for alvor å ta av i Mellom-Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«When Susannah Cries» er en av de raskest klatrende singlene i Europa akkurat nå.

Låta har kapret topp-10-plasseringer i både Sveits og Belgia. I Sveits gikk den fra 26. til femteplass på en uke. Suksess har Espen også i Tyskland, der balladen hans denne uka går fire plasser opp, til en 12. plass.

Det fjerde europeiske landet hvor folk har begynt å få øynene opp for tromsøværingen er Nederland. Der har Lind denne uka en 29.-plass på den offisielle salgslista, mens låta har skutt inn på tredjeplass på landets radioliste.

Lenger sør begynner det også å skje ting for Espen. «Susannah» er nå den tredje mest spilte singelen på spansk radio, samtidig som millioner av europeere kan se videoen rulle flere ganger daglig på MTV.

Totalt sett gjør dette Espen til en av de raskest klatrende stjernene i Europa. Den siste uka har «When Susannah Cries» gått fra en 67. til en 44. plass på Music & Medias offisielle Europa-liste.

Og mens alt dette skjer er Espen hjemme i gamlelandet noen dager. Lørdag spilte han på MTV-partyet i Oslo, og i disse dager er han i et av byens studioer for å remikse den neste singelen fra «Red», «Lucky For You».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer