Espen Ski (36) ble nær drept i en hesteulykke, fikk selvmordstanker - og ble kunstmaler

Espen Ski er en rytter uten hest.

KUNSTSPRANGET: Espen Ski var en ener på hesteryggen. For tre år siden ble han involvert i en galoppulykke som nesten kostet ham livet. –Nå vil jeg bli kunstmaler, sier 36-åringen, som mener at det å sitte på hesteryggen også er artisteri - ikke så ulikt det å være kunstner. Foto: Anders Grønneberg
KUNSTSPRANGET: Espen Ski var en ener på hesteryggen. For tre år siden ble han involvert i en galoppulykke som nesten kostet ham livet. –Nå vil jeg bli kunstmaler, sier 36-åringen, som mener at det å sitte på hesteryggen også er artisteri - ikke så ulikt det å være kunstner. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

EIDSMARKA (Dagbladet): Espen Ski (36) var internasjonal toppidrettsutøver i en av verdens største idrettsgrener. Fra han var 14 år til den skjebnesvangre dagen for tre år siden, var han jockey og galopprytter i verdensklasse.

- Det var et uhell på Øvrevoll. To hester kom inn i hverandre, og min styrtet. Jeg falt stygt og ble trampet på av flere hester, sier Ski.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer