Espen Thoresen

Espen Thoresens store angst er at han skal bli kjendis. - Jeg er redd for at folk skal bli lei meg. For gudene skal vite at jeg er lei mange av de andre medietrynene, smeller Petres og nå også NRK2s galeste mann. Bare så synd at fyren er blitt kjendis sjøl også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For tredje gang er Espen Thoresen med på et tv-prosjekt. Og han vet slett ikke om han liker det.

- Er det ikke noen som kan hviske alle disse medienissene et ord eller to i øret? Folk stiller opp i «Talentiaden», «Mandagsklubben» på TVNorge og i Knut Borges «Gjennom nøkkelhullet» i ett kjør. Til slutt glemmer man hvorfor folk havna der i utgangspunktet. At vedkommende i en eller annen fjern fortid spilte banjo er det til slutt ingen som husker, sier Thoresen og veiver engasjert med armene. Vi har skjønt det nå. Kjendis-pakka er ikke noe for ham. Egentlig ville han ikke stille opp i Dagbladets tv-intervju, heller. Men som når noen i NRK mener han egner seg som tv-stjerne: Han lar seg presse til å stille opp.

- JEG HAR FÅTT DOSA MI MED EKSHIBISJONISME,

sier Espen og vrir seg i stolen.

- Og så blir jeg ofte litt sur når jeg leser intervjuer med meg sjøl. Jeg framstår som noe i nærheten av en sjømann og ei hore som babler i vei med en endeløs rekke av a-endelser. Skikkelig østkant, liksom.

Espen Thoresen er NRK Petres mest populære programleder. Hver ettermiddag har han rundt 200000 lyttere i sitt elleville XL-show. Ikke halvparten engang følger Espen og co. i det nystartede «XLTV». Men forklaringen har et navn: NRK2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer