Et autoritært fristed

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BLITZ: Blitz fyller 25 år i disse dager, og i den anledning har det kommet inlegg både for og mot huset i Pilestredet. En av de som har hatt mot til å snakke imot den rådende holdning er Dagbladets Marte Michelet, og hun har fått svar på tiltale fra RadiOrakel-medarbeider Jo Røed Skårderud. Man trenger ikke plukke denne mannens innlegg fra hverandre - det holder lenge å karakterisere det som enda et av disse dødsens alvorlige og gjesp, så kjedelige innlegg, så politisk korrekt at det stinker allmøtekonsensus.

AT JEG NÅ slår meg på brystet og uttaler meg i saken, har sin bakgrunn i at jeg har hatt mitt daglige virke i dette huset over en periode på nesten 8 år. Blant annet var jeg daglig leder i radioen som drives i Blitz-huset. En av de tingene som slår deg ved dette huset er at det faktisk skjer masse bra oppover i etasjene. Mens kafeen i første? La meg komme med et kort resymé av det jeg opplevde selv.Så lenge radioen ikke oppførte seg som et rent mikrofonstativ, ble den regnet for å være kasteløs.Man hadde omtrent samme status som sivilpoliti og å hilse ble ansett som bortkastet energi.Hele dette miljøet var toppstyrt og antidemokratisk, styrt i kullissene av Stein Lillevolden og hoffet hans i henhold til de beste tradisjoner fra politiske bevegelser fra 70-tallet som det i dag blir laget morsomme filmer om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer