Et av landets mest energiske og produktive gallerirom

Sjuårsjubilanten Noplace har funnet en plass i norsk kunsthistorie. Årets siste utstilling tar oss til kvinnens plass i Kina.

LIVSLØGNER: Yafei Qis prisbelønte «Life Tells Lies» på NoPlace er et strøkent stykke videoarbeid. Den forteller om kjønn, individ, og sosiale og kulturelle forventninger i et moderne, men likevel tradisjonsfestet Kina. Foto: Kristian Skylstad
LIVSLØGNER: Yafei Qis prisbelønte «Life Tells Lies» på NoPlace er et strøkent stykke videoarbeid. Den forteller om kjønn, individ, og sosiale og kulturelle forventninger i et moderne, men likevel tradisjonsfestet Kina. Foto: Kristian Skylstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I et slitent kjellerlokale på et hjørne i Gamlebyen på Oslos østkant finner du et av landets mest energiske og produktive gallerirom. Sjansen for at du har hørt om det, enn si vært der, er derimot trolig liten, om du ikke har for vane å oppsøke obskure kulturelle etablissementer.

Siden starten i 2011 har Noplace pøst på med en hissig strøm av utstillinger med kjent og ukjent, fra det aldeles glimrende til det forglemmelige, og i regelen så kortvarige arrangementer at de har vært nærmest umulig å forholde seg til for oss med alminnelige frekvenser på deadlines og publisering.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer