Et av Oslos mest kjente utesteder står i fare å bli stengt: - Vi var lenge alene i dumpa. Nå koker det der

- Vi elsker å snakke om det, men hvor godt liker vi mangfold når det prikker oss på skuldra?, skriver utestedets grunnlegger. 

BLÅ: - Vi som starta var ferske. Vi var fans uten kompetanse, men med mye (over) mot. Visjonen vi hadde var at BLÅ skulle synliggjøre det usynlige, skriver Martin Eia-Revheim. Foto: Dag Grundseth
BLÅ: - Vi som starta var ferske. Vi var fans uten kompetanse, men med mye (over) mot. Visjonen vi hadde var at BLÅ skulle synliggjøre det usynlige, skriver Martin Eia-Revheim. Foto: Dag Grundseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BLÅ åpna 28.02.1998. På scenen sto Jaga Jazzist, Päronsoda og Bugge Wesseltoft. I lokalet var det rundt 400 mennesker. I køen utenfor var det like mange som ikke kom inn.

Vi som starta BLÅ var ferske. Vi var akkurat ferdig med utdannelsen som sosialarbeidere. Jeg var tidlig i 20-åra, en bebrilla og kvisete fan av jazz og beslekta lyder. Jeg hadde aldri booka et band, aldri håndhilst på en musiker.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer