PÅ VEIEN: The Offspring legger ut på turné og kommer med «intimkonsert» på Sentrum Scene i august. Her fra Hovefestivalen i fjor. Foto: John  Pedersen
PÅ VEIEN: The Offspring legger ut på turné og kommer med «intimkonsert» på Sentrum Scene i august. Her fra Hovefestivalen i fjor. Foto: John PedersenVis mer

Et av verdens største punkrock-band til Norge

The Offspring har rundet 30 år.

Bandet som revitaliserte punken - The Offspring - kommer til Sentrum Scene i Oslo tirsdag 11. august.

Dette er et band som har hatt til vane for å spille på langt større scener.

Aktive og vitale Bandet har en historie som strekker seg tilbake til 1984, da en gruppe unge menn i det sørlige California startet The Offspring. Et annet band fra omlag samme tid og sted, er det enda mer kjente Green Day. Felles for dem begge er at de gjenopplivet punkrocken.

The Offspring debuterte med det selvtittulerte albumet i 1989.

Da har bandet byttet navn fra Manic Subsidal til The Offspring, og gutta forlater gradvis tenårene og blir unge menn. I dag, 31 år seinere er herrene tilbake i studio for å jobbe med nytt materiale, som forventes å komme ut i løpet av 2015.

Innflytelsesrik punkrock Ti år etter at bandet ble etablert, kom det gjennombruddet. Det skjedde med albumet «Smash» fra. I 1998 fikk Offspring et enda større gjennombrudd, med albumet «Americana». Vi nevner hiter som «Pretty Fly For A White Guy», «Self Esteem», «The Kids Aren?t Alright» og «You?re Gonna Go Far, Kid».

- The Offspring er uten tvil en av de mest innflytelsesrike punkrock band gjennom tidene, sier konsertarrangør Mark Vaughan i Friction.

Dexter Holland, Noodles, Greg K og Pete Prada utgjør The Offspring, og sammen har de spilt over 1100 konserter og solgt mer enn 40 millioner album over hele verden.

Billetter kommer for salg på Billettservice torsdag morgen 26. mars.