Et billig triks, men det fungerer

Trioen, Clarkson, Hammond og May, er tilbake, og de slår fra seg. Nå har de tross alt ingen jobb å miste.

FULL GASS Clarkson, Hammond and May Live ( tidligere Top Gear Live ) med biltrioen Jeremy Clarkson , Richard Hammond og James May holder show i Norge i helga. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
FULL GASS Clarkson, Hammond and May Live ( tidligere Top Gear Live ) med biltrioen Jeremy Clarkson , Richard Hammond og James May holder show i Norge i helga. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har tjent store penger og gjort kjempekarrierer på bilprogrammet som er en rar, men god blanding av talkshow, annenrangs standup og National Geographic.  

Hver uke benket omlag 350 millioner seere, i 170 land, seg foran TV-skjermen for å se de tre leke seg i biler kun de og et fåtall andre, har råd til å kjøpe.  

«Top Gear» er kjent for å gi full gass, og har ved flere anledninger stjålet avisoverskriftene for kontroversielle innslag og drøye meninger. I mars fikk Clarkson sparken i BBC, da han både skal ha slått og skjelt ut en av programmets produsenter - angivelig fordi de ikke ble servert varm mat på settet.  

Kort tid etter sa også de to andre opp, og «Top Gear», slik vi kjenner det, kræsjet brått og brutalt.  

En ny æra Tidligere denne uken ble det offentliggjort at bilentusiasten Chris Evans skal lede nye «Top Gear», og verden venter spent. Men nå står de tre eksentriske britene på scenen i Stavanger. Riktignok uten Top Gear-merkevaren , men med det de mener er et flunkende nytt show under det skuffende lite kreative navnet «Clarkson, Hammond & May Live».  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer