Et brutalt drap og mye rumpehumor

Slik er «The Interview», filmen ingen får se.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En stor hackingskandale har velta lanseringa av Sonys storfilm «The Interview».

Komedien følger to amerikanske journalister som får i oppdrag å drepe Kim Jong-un. De to, spilt av Seth Rogen og James Franco. 

Mens kjendisene reagerer med raseri er premieren nå utsatt på ubestemt tid - kanskje får ingen av oss noengang se filmen som har snudd Hollywood på hodet.

Dagbladet har saumfart internett for å samle sammen det vi veit om filmen noen kaller 2014s viktigste. Slik er filmen ingen av oss får se:

1. Beskjed om å drepe diktatoren I «The Interview» lager Rogen og Franco et lettbeint kjendisprogram på tv. Ut av det blå får de to muligheten til å gjøre et portrettintervju med Kim Jong-un i reineste Frost-Nixon-stil. 

Når amerikansk etterretning finner ut om skupet er beskjeden fra CIA klar: «Take him out». Journalistene får beskjed om å drepe Kim Jong-un på vegne av amerikanske styresmakter. 

2. Men diktatoren er snill? Så da legger de i vei. Produsent Seth Rogen, som aspirerer til å lage bedre journalistikk enn kosesaker om kjendiser, og programlederkjekkas James Franco, med stort ego og pappakomplekser, skriver Yahoo News. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer