Et droneangrep som går fryktelig galt i «Homeland»

Se fersk trailer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): I dag slapp Showtime en ny, og langt mer avslørende trailer for fjerde sesong av «Homeland», som er rett rundt hjørnet - spesielt for dem som er TV 2 Sumo-abonnenter.

I motsetning til tidligere glimt fra serien, gir traileren - som du kan se øverst i saken - større innblikk i hva vi har i vente utover høsten og vinteren.

Angriper bryllup Ganske tidlig etableres det at sesongen i stor grad vil dreie seg rundt det som tilsynelatende er et amerikansk droneangrep som går fryktelig galt:

En stor gruppe bryllupsfeirende sivile blir drept - og det hele filmes og legges ut på Youtube.

Sesong fire vil hovedsakelig foregå i Islamabad i Pakistan og Kabul i Afghanistan, der en åpenbart mer stabil Carrie Mathison prøver å nøste opp i hvem som egentlig sto bak det fatale droneangrepet - og hva som egentlig var grunnen til at det skjedde.

Nye fjes Blant annet må Carrie forsøke å beskytte - og kanskje rekruttere - en ung gutt som mistet familien i angrepet, spilt av Suraj Sharma - best kjent fra hovedrollen i «Life of Pi».

I tillegg får vi de første ordentlige glimtene av en av sesongens nye skuespillere, Corey Stroll («House of Cards»), som i sin rolle som CIA-sjef i Pakistan kanskje har mer på agendaen enn Carrie setter pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer