Et genialt konsept

Temptation Island er et genialt konsept. Vi vil se mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tvinges til utro-tv

Endelig får vi kikkere noe å se på. Etter 97 dager med action-minimalistiske Big Brother, får vi nå endelig en kikkersåpe som leverer varene. Ingen nesepillende Rodney eller døddrukken Anita her nei. I stedet får vi klassiske amerikanske samlebåndsskjønnheter som veier hverandre på kjøttvekta før de eventuelt går til sengs. Temptation Island - stedet hvor silikon møter steroider.

Konseptet er vel allerede kjent. Fire par, alle i tjueåra, en er modell, en annen musiker, andre er selvstendig næringsdrivende eller mellomledere, splittes opp. De fire jentene sendes til et feriested med 13 single kjekkaser «in search of romance». Gutta sendes til en annen del av øya, der 13 lettkledte skjønnheter venter ved bassenget, single og våte.

De minst attraktive fristelsene stemmes ut, og på seriens siste dag møtes parene igjen, for å bestemme om de virkelig deler en «true love» eller om det er på tide å gå fra hverandre. Som programlederen spør med stor patos: «Who will stay togheter - who will be torn apart?»

Det vil si, helt isolert fra hverandre er jo parene ikke. Hvis de vil, kan de få se videoopptak av partnerens dater, og de kan sende private videomeldinger til hverandre. En av klassikerne er når en av deltagerne får se kjæresten drikke en «body shot» fra navlen til en av fristerne. Her deler skjermen seg i to. I den andre halvdelen får vi se den vantro kjæresten, før skjermen deler seg på nytt og viser hvordan den «falne» takler å se kjærestens reaksjon på sitt lille sidesprang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer