Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Et helvete etter Carola

Predikant og rådgiver Runar Søgård vil ikke ha Carola tilbake etter skilsmissen. Som mange andre fraskilte stjerner føler han behov for å snakke ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ekteskapet er over, jeg har stengt døra for alltid. Et halvt år etter at Runar Søgård (33) og Carola (34) tok ut separasjon snakker han ut til avisa Expressen.

Prøvetida, som han kaller separasjonen, er over, men det er helt uaktuelt å bli sammen med Carola igjen.

- Det har vært et helvete. Men som i alle kriser blir man forhåpentlig sterkere når man har kommet gjennom dem, sier han til avisa.

- Carola er ei herlig jente, men jeg har sterke grunner til ikke å bli sammen med henne, hevder han uten å gå nærmere inn på hvorfor de to gikk fra hverandre.

Det var i utgangspunktet ikke han som ville skilles, og ryktene om at han skal ha vært utro avfeier han.

Ny karriere

Etter skilsmissen har Runars predikant-karriere ligget brakk. Den tidligere karismatikeren følte behov for timeout.

- Jeg følte at skilsmissen var et så stort nederlag for meg personlig. For å beholde min troverdighet som predikant følte jeg med tvunget til å ta et par skritt tilbake.

Søgård jobber nå som rådgiver for flere Hollywoodkjendiser, uten at han vil røpe navn.

- Jeg reiser til Hollywood om en uke, for blant annet å treffe en av verdens mest kjente regissører. Han har personlige problemer og forhåpentlig kan jeg hjelpe han.

SNAKKER UT: Runar Søgård har åpnet sitt hjerte etter samlivsbruddet med Carola.